След още един разочароващ сезон и още един сезон без

...
След още един разочароващ сезон и още един сезон без
Коментари Харесай

Кейн: Топ 4 не е достатъчно за Тотнъм

След още един разочароващ сезон и още един сезон без трофей, Хари Кейн призна, че не е удовлетворен от формата на Тотнъм, като сподели, че " класирането в топ 4 не е задоволително ".

Кейн, който има 20 гола този сезон, още веднъж ще остане без купа - Тотнъм към този момент отпадна от ФА Къп и Купата на Лигата, а отпадна от Милан и на осминафиналите на Шампионска лига. „ Шпорите “ са на четвърто място във Висшата лига, само че това към този момент не удовлетворява англичанина.

„ В позицията, в която се намираме като клуб, би трябвало да печелим титли. Това постоянно е задачата. Класирането в топ 4 в последна сметка значи, че не играем по метода, по който би трябвало. Сега би трябвало да се борим за тази цел и да се надяваме да я реализираме до края на сезона. Но сигурно това не е задоволително за този клуб “, споделя Кейн.

Тотнъм завоюва единствено два от последните си седем мача във всички шампионати и актуалната обстановка оставя доста неустановеност за бъдещето на Кейн и мениджъра Антонио Конте.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР