След осем години Мадисън Кийс отново е четвъртфиналистка на Уимбълдън“.

...
След осем години Мадисън Кийс отново е четвъртфиналистка на Уимбълдън“.
Коментари Харесай

Мадисън Кийс: Наслаждавам се на успеха си

След осем години Мадисън Кийс още веднъж е четвъртфиналистка на „ Уимбълдън “. Американката стори това за последно през 2015 година, а в този момент още веднъж се завръща измежду най-хубавите 8 в конкуренцията. Мачът през вчерашния ден сред Кийс и Мира Андреева изцяло оправда упованията и срещата бе решена в три сета.

Не липсваха и трагичните моменти до самия край, като младата рускиня получи наказателна точка, а тъкмо по този метод американската тенисистка се снабди с  точка за продобиване на мача и тя незабавно се възползва от  тази опция.

Определено Мадисън се намира в доста добра форма, а нейният напредък в третия за годината шампионат от Шлема ясно демонстрира, че купата в Ийстбърн не е била инцидентна. Следващото затруднение пред 28-годишната тенисистка се споделя Арина Сабаленка.

Преди да мисли за дуела против международната номер 2 обаче, Мадисън Кийс не скри задоволството си от класирането за четвъртфиналите и показа, че се усеща доста щастлива от постигнатото.

 „ Да бъда на четвъртфинал още веднъж след 8-годишна пауза е прелестно и съм доста щастлива от това, което реализирах. Очаквах сложен мач против Мира, тя е към момента толкоз млада и бъдещето е пред нея. Не зная тъкмо по какъв начин съумях да обърна нещата, само че от средата на втория сет за мен обстановката се промени и просто започнах да играя по-добре. Тогава си споделих, че ще продължа да се боря и ще дам всичко от себе си, с цел да печеля. Сега ще се насладя на триумфа и ще се приготвя за мача си със Сабаленка “, сподели Кийс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР