След определението на журналистите като мисирки, лидерът на ГЕРБ Бойко

...
След определението на журналистите като мисирки, лидерът на ГЕРБ Бойко
Коментари Харесай

Не те ли е срам!. Борисов към журналист

След определението на публицистите като " мисирки ", водачът на ГЕРБ Бойко Борисов още веднъж изрази отношение към гилдията.

" Не те ли е позор! ", обърна се той неведнъж днес и към журналиста на Нова тв Благой Бекриев, и към сътрудниците на Бекриев, застанали, както той аранжира " брифинга " си на крайник от Пловдив - в дъга, с цел да го питат за проектите на партията първи мандатоносител за сформиране на държавно управление.

Въпросът на журналиста бе ще бъде ли Борисов номинация за министър-председател. А в отговор получи следното:

" Не, няма да го причиня повече нито на себе си, нито на фамилията, нито на партията. Защото вие виждате - в една демократична страна излиза министър-председателят и вика " Аз арестувах моя конкурент " и това за вас е нищо! И това за вас не е скандал! И вие същите говорите за правова страна! Не ви ли е позор, бе! Не ви ли е позор, бе - той се хвали, че ме е арестувал! Пред децата и пред фамилията, с бременно дете! Не те ли е позор, като публицист! Или не си?! ".

Никой от репортерите не реагира сега на канонадата. А Борисов взема решение да се поправи:

" Извинявай за тона, само че всичко това ми е минало през главата. Извинявай, но доста ми е вътрешно. Много ми е вътрешно. Извинявайте още един път, нищо персонално към вас. "

Нова изведе словесната офанзива като новина в една от.

Какво засяга Борисов?

Думите на Борисов за  " Аз арестувах моя конкурент " касаят някогашния министър председател Кирил Петков, по чието време Борисов в реалност бе задържан. Петков обаче не е " излизал " да споделя сходно нещо. Поне не обществено. Твърдението, че е получил SMS с текст " Арестувах Бойко Борисов " е на водача на " ИТН " Станислав Трифонов. Самият Петков през вчерашния ден в изявление за " Капитал " не уточни еднопосочно писал ли е подобен SMS или не. Каза единствено, че е уведомил съдружните си сътрудници за ареста.


Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР