След операцията ми каза Обичам те, това бяха последните думи,

...
След операцията ми каза Обичам те, това бяха последните думи,
Коментари Харесай

Дъщерята на Стоянка Мутафова: Последните й думи бяха Обичам те

„ " След интервенцията ми сподели " Обичам те ", това бяха последните думи, които чух от нея. За мен тя беше един ексцентричен човек, един невероятен човек, една невероятна майка, която беше артистична и у дома ”. Това сподели в изявление за предаването „ Тази събота ” на bTV Мария Грубешлиева, дъщерята на актрисата Стоянка Мутафова, която умря на 6 декември на 97-годишна възраст.

Аз имах такава мощна връзка с нея и ще не преставам да я имам. Все едно си отиде половината от мен “, показа още дъщерята на именитата актриса.

Тя призна също, че доста пъти е ревнувала майка си от театъра, само че пък постоянно е била горда, че нейна майка е точно Стоянка Мутафова.

„ Всеки ден ходех с нея в театъра. Израснах сред едно доста огромно съзвездие от артисти – Калоянчев, Невена Коканова, Славчо Пеев и още доста.

Помни още, че в театъра на Мутафова ѝ викали „ како “, тъй като била най-голямата от тях. Най-близки били с Невена Коканова и с Георги Калоянчев. „ Невена като че ли успяваше да я приземи. Въпреки че беше доста по-млада, Сякаш тя беше по-голямата от двете, по-разумната “, описа Грубешлиева. С Калоянчев пък били доста сходни характери по тази причина постоянно се стигало до конфликти, само че доста бързо си прощавали.

В интервала, когато Стоянка Мутафова постоянно пътувала със Стефан Данаилов, споделила с щерка си: „ Просто не мога да му се нагледам. Боже. И от самото начало крещя: „ Стефане, Стефане, доста си хубав “. /БТВ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР