След окончателната раздяла с Асен Блатечки, Диляна Попова залюби с

...
След окончателната раздяла с Асен Блатечки, Диляна Попова залюби с
Коментари Харесай

Ето го тайнствения нов мъж на Диляна Попова

След окончателната разлъка с Асен Блатечки, Диляна Попова залюби с един от най-желаните ергени у нас – ресторантьора Лъчезар Захариев, написа столичен таблоид. От към година хубавицата живее с баровеца на фамилни начала.

Заедно с тях е и синът й Борил, който е от връзката й с артиста. Момчето се схваща прелестно с новата половинка на майка си, който го отрупва със скъпи дарове, само че постоянно гостува и в дома на баща си. Борил в този момент приключи първи клас в Музикалното учебно заведение и тренира джиуджицу, като към този момент има няколко медала от шампионати.



Цяло лято ще прекара на плаж „ Перла “ до Приморско, където заведение стопанисва гаджето на Диляна. Допреди две години Лъчезар държеше хитовия „ Баш Бара “ на къмпинг Градина, само че поради проблем с концесионерите предишното лято хлопна кепенци. Любопитното е, че негов съучастник е зетят на Стефан Софиянски – Лъчезар Йорданов, който е женен за огромната щерка на някогашния столичен кмет Елена.

Захариев е и ръководител на Българската асоциация на заведенията и като подобен непрестанно гостува в разнообразни тв излъчвания. Той е един от главните пропагандатори на намаляването на ставката на заведенията от 20% на 9% - не че това смъкна цените в кръчмите...

Двамата с Диляна Попова се срещат на морето малко откакто тя приключва връзките си с Блатечки. Двойката обаче се пробва да резервира в загадка връзките си. Преди да се хване с Асен Блатечки, Диляна Попова имаше връзки с музиканта Дичо, Христофорос Аманатидис-Таки, водача Георги Танев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР