След около 3 - 4 седмици ще бъде пикът на

...
След около 3 - 4 седмици ще бъде пикът на
Коментари Харесай

Доц. д-р. Атанас Мангъров: Пикът ще дойде след 3-4 седмици

„ След към 3 - 4 седмици ще бъде пикът на ковид в България, съгласно мен “. Това съобщи пред Нова телевизия доцент доктор Атанас Мангъров.

Вирусът се отделя от болните към 30 дни, изясни той.

Ако човек е изкарал ковид, той образува антитела и няма да го изкара отново, осведоми Мангъров. Ако се появи различен вариант, може да се разболее обаче.

На въпрос по кое време ще има ваксина, доктор Мангъров съобщи, че не предаването е проблем, а изпитването. Те се вършат на здрави хора и едно изпитване лишава година даже.

Относно това може ли да се каже, че има лекарство, което работи, като хлорофина, той изясни, че с цел да се каже такова нещо, би трябвало да се вършат изследвания.

 

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР