„След около 3 - 4 седмици ще бъде пикът на

...
„След около 3 - 4 седмици ще бъде пикът на
Коментари Харесай

Доц. д-р. Атанас Мангъров разкри: Пикът ще дойде след 3-4 седмици

„ След към 3 - 4 седмици ще бъде пикът на ковид в България, съгласно мен “. Това съобщи пред Нова телевизия доцент доктор Атанас Мангъров.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1835
Вирусът се отделя от болните към 30 дни, изясни той.

Ако човек е изкарал ковид, той образува антитела и няма да го изкара отново, осведоми Мангъров. Ако се появи различен вариант, може да се разболее обаче.



На въпрос по кое време ще има ваксина, доктор Мангъров съобщи, че не предаването е проблем, а изпитването. Те се вършат на здрави хора и едно изпитване лишава година даже.

Относно това може ли да се каже, че има лекарство, което работи, като хлорофина, той изясни, че с цел да се каже такова нещо, би трябвало да се вършат изследвания.

Атанас Мангъров отново успокои, че няма да загине един човек, в случай че се болести с ковид.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1835  Китай инжектира първата ваксина против COVID-19 на доброволци Китай инжектира първата ваксина против COVID-19 на доброволци  Младоженци си споделиха заветното Младоженци си споделиха заветното " Да " с защитни маски  Заради неприятна дисциплинираност Сърбия стегна полицейския час Заради неприятна дисциплинираност Сърбия стегна полицейския час
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР