След огромния успех през предходните години на SoFest през септември

...
След огромния успех през предходните години на SoFest през септември
Коментари Харесай

SoFest ще радва София през първия уикенд на септември

След големия триумф през предходните години на SoFest през септември се задава следващото издание. Всички фенове на емблематичния столичен фестивал ще се срещнат още веднъж в Кино Кабана, НДК с обичани актьори от страната и Балканите. На откритата лятна сцена, от 04-ти до 06-ти септември обичани и известни музиканти, артисти, създатели и писатели ще потопят феновете в цветния свят на изкуството. За първи път, освен в историята на SoFest, само че и за събития от този сан в България уредниците са подготвили в трите фестивални дни разтърсваща симбиоза сред разнообразни стилове и изкуства. Непредвидима примес сред музика, глас, текст, танц, мода ще допре и предизвика аудиторията. Ще завладее почитателите освен с поп, джаз, рок, чил навън и фънки звучене, само че и ще провокира смях, романтика, обич. И всичко това още веднъж ще е с тематика Балкани.

И тази година SoFest ще предложи богата културна, просветителна и развлекателна детска стратегия през двата уикенд дни. Ще има голям брой арт и просветителни ателиета, игри и занимания. Децата ще могат да се допрян до магията на йога и пилатес, да опитат да свирят на разнообразни музикални принадлежности, ще основават роботи и ще са предизвикани с просветителни и занимателни игри. На SoFest 2020 Жени Лечева ще показа романа “Тайният ключ или приключенията на Тит и Ярмина”, в който всеки от нас може да открие своето чудо. Това е детска книга за същинското другарство, любовта, магията на чудесата, които могат да ни следват освен в приказките, само че и в действителния живот. Стига да не се отхвърляме.

На 05-ти и 06-ти септември ще се организира и тематичен SoFest базар, на който ще има изкушения за малчуганите и техните родители. Гостите на базара ще могат да оставят отпечатък върху неповторимо украшение, ще намерят метод да запазят родовата си памет, ще потърсят какво е прикрито в скрина и не на последно място ще зарадват децата с просветителни книжки и играчки, някои от които направени от натурален дървен материал.

Всички детски събития и SoFest базар ще са с вход свободен!

Билети за вечерните събития част от SoFest може да намерите в мрежата на Ивентим с настоящи промоционални оферти и алтернатива за колективен и фестивален билет.

SoFest 2020 се организира с поддръжката на Министерството на Културата и под негов патронаж. Фестивалът е част от Лятната стратегия в Календара на културните събития на Столична община 2020 и е под патронажа на госпожа Йорданка Фандъкова – кмет на Столична община.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР