След огромния успех през ноември с премиерата на новия си

...
След огромния успех през ноември с премиерата на новия си
Коментари Харесай

Стенли представя новия си албум на сцената на Sofia Live Club

След големия триумф през ноември с премиерата на новия си план, Стенли се завръща на сцената в Sofia Live Club, с цел да показа всички песни от албума " Чужди тела ". Програмата включва и някои от най-емблематичните шлагери на актьора, измежду които „ Обсебен “, „ Пътят към храма “, „ Стар парфюм “ и други, част от които са в нови изненадващи аранжименти.
Концертът ще бъде на 26-ти декември (четвъртък) от 22:00 часа, а на сцената до Стенли ще застанат музикантите Димитър Ковачев-Фънки (бас китара), Станислав Вълчев (китари) и Николай Николаев (барабани). За идното събитие в Sofia Live Club, Стенли е поканил и специфични гост-музиканти – нашумялата млада рок тайфа Innerglow и фронтмента на групата HayesY и композитор на „ Чужди тела “ – Благослав Анастасов.
Всички фенове на Стенли ще имат опцията да закупят албума „ Чужди тела “, който ще се продава на място в клуба.
До този миг от албума „ Чужди тела “ като публични сингли са издадени: заглавната ария с присъединяване на Никол, която е на #3 място в чарта на БНР – Топ 10 и влезе в Топ 10 на общата ранглиста за най-излъчвани БГ песни и цифровият сингъл – „ Счупено сърце “.
„ Чужди тела “ е първият студиен план на Станислав Сланев - Стенли от 17 години насам, след отличения с редица награди „ Обсебен “ (2002).
„ Чужди тела “ е основан в продължение на година като песните в албума са осъществени в три разнообразни страни – в студиа в София (България), Манчестър (Великобритания) и Дъблин (Ирландия). Албумът включва 10 нови песни, всичките написани от Благослав Анастасов, фронтмен на известната рок тайфа „ HayesY “, който живее и работи в Манчестър. Аранжиментите са дело на Благо и Стенли, а за част от песните към тях се причислява и музикантът Светлин Къслев. За текстовете на песните в новия си албум, Стенли събира съзвездие от близки другари – известният стихотворец Александър Петров („ Ранен сняг “,  „ Манекен “), телевизионната водеща Наталия Симеонова („ Тамагочи “, „ Вън от мрака “, „ Счупено сърце “), артистът и звезда от сериала „ Откраднат живот “ Дани Рашев („ Бягай от мен “, „ Откраднат спомен “, „ Там зад стената “), емблематичният Любо Киров („ Чужди тела “) и брачната половинка на музиканта – актрисата и певица Людмила Сланева–Локо („ Разговори с нощта “). Продуцент на албума е Станислав Сланев-Стенли.
„ Когато започвах работата по този албум, непрестанно ме питаха какъв жанр ще бъде. Никога не мисля за това, когато сътворявам музика. Разбира се, при мен в основата е рок музиката, само че тя има доста разклонения и някъде там е моето място. Нямам жанрово обединяване, само че знам, че даже и песните да звучат разностилно, пеенето ми ги сплотява. Естествено без прелестните композиции, които Благо написа, всичко това нямаше да се случи. В началото бях леко запазен, само че още при първите демо версии разбрах, че нещата ще се получат. След това със Светльо Къслев работехме съвсем всеки ден в студиото му, подробност по подробност “ – споделя Стенли за албума и прибавя:
„ През цялото време имаше един човек, който беше до мен - Любо Киров. Той ми даваше подтик, оказа помощ за доста от текстовете, тъй че да звучат. В следствие написа и текста към пилотния сингъл от албума „ Чужди тела “.  Любо е главен „ провинен “ този албум да е действителност “. – приключва актьорът.

Тамагочи             Вън от мрака                Откраднат спомен       Счупено сърце   Там зад стената Манекен              Разговори с нощта      Билетите за концерта са на предварителна продажба в мрежата на EVENTIM, OMV, касите на НДК, Orange Center на цена 20 лв.. На място в клуба в деня на концерта ще са 25 лв..
РЕЗЕРВАЦИИ: https://www.sofialiveclub.com/events/2163/stage
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР