След огромния успех на програмата „Да послушаме кино“, включваща едни

...
След огромния успех на програмата „Да послушаме кино“, включваща едни
Коментари Харесай

Световното кино в музика гостува в Силистра

След големия триумф на програмата „Да послушаме кино“, включваща едни от най-популярните тематики от български филми, която препълни огромните подиуми в България в 38 града и сграбчи наградата „Кристална лира“ за върхови достижения в региона на българското музикално изкуство, екипът реши да продължи своето музикално странствуване с музика от международното кино.
Плевенска филхармония, Хилда Казасян, Васил Петров и Теодосий Спасов ще показват „СВЕТОВНОТО КИНО В МУЗИКА“ в Силистра на 12.07.2022г.
Концерт-спектакъл, който ни отваря вход към една друга действителност. Едно раздвижващо душата събитие, което ангажира слушателя и разкрива картини от знакови ленти – „Имало едно време в Америка“, „Кръстникът“, „Убий Бил“, „Кабаре“, „Флашданс“, „Хубава жена“, филмите на Чарли Чаплин („Модерни времена“) и доста други.
Концертът включва определени кино песни от обичани и знакови филми, с напълно нов аранжимент и интерпретирани от магическите им гласове. На сцената с изключение на Плевенска филхармония, под диригентството на Борислав Йоцов и солистите ХИЛДА КАЗАСЯН, ТЕОДОСИЙ СПАСОВ и ВАСИЛ ПЕТРОВ са и едни от най-хубавите джазови музиканти:
Христо Йоцов – барабани
Живко Петров – пиано
Димитър Карамфилов – контрабас
Михаил Йосифов – тромпет
За още по-силно влияние на концертите ще участва и мулитедия, готова особено от Васил Къркеланов, а новите аранжименти са направени от Христо Йоцов,специално за случая.
❗️❗️❗️
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР