След огромния успех на програмата „Да послушаме кино“, включваща едни

...
След огромния успех на програмата „Да послушаме кино“, включваща едни
Коментари Харесай

Хилда, Васил Петров и Теодосий на Летния театър


След големия триумф на програмата „Да послушаме кино“, включваща едни от най-популярните тематики от български филми, която препълни огромните подиуми в България в 38 града и сграбчи наградата „Кристална лира“ за върхови достижения в региона на българското музикално изкуство, екипът реши да продължи своето музикално странствуване с музика от международното кино.

Плевенска филхармония, Хилда Казасян, Васил Петров и Теодосий Спасов ще показват „Светът на киното в музика“ в Пловдив на 30 юни 2022 година от 21 часа на Летен Театър Бунарджика.

Концерт-спектакъл, който ни отваря вход към една друга действителност. Концертът включва определени кино части от обичани и знакови филми, с напълно нов аранжимент и интерпретирани от магическите им гласове. Зрителите ще се насладят на незабравимите мелодии от „ Имало едно време в Америка “, „ Кръстникът “, „ Убий Бил “, „ Кабаре “, „ Флашданс “, „ Хубава жена “, филмите на Чарли Чаплин („ Модерни времена “) и доста други.

На сцената с изключение на Плевенска филхармония под диригентството на Борислав Йоцов и солистите Хилда Казасян, Теодосий Спасов и Васил Петров ще се качат и едни от най-хубавите джазови музиканти в България – Живко Петров, Христо Йоцов, Димитър Карамфилов, Михаил Йосифов. За още по-силно влияние е готова мултимедия от топ фотографа Васил Къркеланов, а новите аранжименти са на  Христо Йоцов.

Билети се продават в мрежата на Ивентим, каса МаскАрт в Дом на културата, онлайн на eventim.bg и grabo.bg.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР