След официалната церемония за полагане на клетва на служебния кабинет

...
След официалната церемония за полагане на клетва на служебния кабинет
Коментари Харесай

Служебният кабинет „Главчев“ официално пое властта в МС

След формалната гала за полагане на клетва на служебния кабинет новият министър председател и министрите му се насочиха към Министерския съвет, с цел да одобряват властта от предшествениците си.

„ С това събитие предаваме властта към новия Министерски съвет с благопожелание за триумф, да съумеят да свършат работа, която да бъде от употребява за хората в България “, сподели при започване на процедурата Николай Денков.

И прикани за почтени избори. „ Най-важната ви задача е да съумеете да осигурите почтени избори, които да съумеят да завоюват доверието на жителите. Надявам се с вашите дейности да върнете това доверие. Единият от знаците за това е дали ще има машини на гласуването. Ако няма машини, делът на невалидните бюлетини е толкоз огромен, че хвърля сянка върху изборните резултати. Надявам се, че ще организирате този развой. Вторият знак е делът на невалидните бюлетини да бъде невисок, с цел да не се оспорват резултатите “, добави той.

„ Днес е значим ден за всички нас. Оттук нататък поемаме отговорност да водим страната по европейския път на развиване, да пазим суверенитета на страната, да работим за благоденствието на българските жители и да осъществим задачата ни като длъжностен кабинет – организирането на почтени избори “. С тези думи служебният министър председател Димитър Главчев одобри изпълнителната власт от Николай Денков.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР