След обяд ще се развива купеста облачност, по-значителна над Северна

...
След обяд ще се развива купеста облачност, по-значителна над Северна
Коментари Харесай

Живакът скача до 37° в събота

След обяд ще се развива купеста облачност, по-значителна над Северна България

През нощта ще е най-вече ясно и съвсем безшумно. Утре ще бъде най-вече слънчево. Това заяви за Агенция „ Фокус “ дежурният синоптик на Националния институт по метеорология и хидрология Георги Цеков.

След обяд ще се развива купеста облачност, по-значителна над Северна България и планините и на обособени места там ще превали временен дъжд, допустимо е и да прегърми. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-северозапад, в източните региони от юг-югоизток. Максималните температури ще са най-вече сред 32° и 37°, в София към 32°.

По Черноморието ще е слънчево, след обяд с незначителна облачност. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са 28-31°. Температурата на морската вода е 23-25°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

В планините ще бъде най-вече слънчево, след обяд с купеста облачност. Само на обособени места ще превали и прегърми. Ще духа слаб северозападен вятър, който вечерта ще се усили до сдържан. Максималната температура на 1200 метра ще е към 26°, на 2000 метра - към 18°.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР