След обира и гонката с полиция по улиците на Бургас,

...
След обира и гонката с полиция по улиците на Бургас,
Коментари Харесай

След обира, завършил с гонка с полицията: Говорят потърпевшите

След обира и гонката с полиция по улиците на Бургас, в която бяха пометени няколко коли - приказват хората, в чийто дом влязоха трима души, двама от които престъпно проявени. Откраднати са към 10 хиляди лв. и златни украшения. Случаят е от четвъртък.

Единият от крадците, 59-годишен софиянец, провокира гонка с полицията, до момента в който се опитваше да избяга. 6 патрулни коли го преследваха по улиците на морския град. По време на полицейското гонене пострадаха 4 автомобила. Мъжът беше арестуван на изхода на Бургас. Прокуратурата е повдигнала обвинявания и на 49-годишен мъж от харманлийско село, и на 23-годишна бургазлийка. 

За пръв път пред Нова за претърпяното приказват притежателите на обрания апартамент.

„ Полицията ми се обади във Франция, където работя. Информираха ме, че апартаментът е обран. От тях научих и незабавно се върнах ”, съобщи притежателят Али Али.

Съпругата му Фатме показа, че в началото се изплашила, че нещо се е случило със сина ѝ.

„ Полицаите в началото нищо не ми споделиха. След това разбрах, че е влизано в жилището. Когато пристигнах, заварих 15 служители на реда. Оказа се, че крадците са ровили на всички места. Взели са пари и диоптрични очила. Имаше приготвени в чанти за изнасяне преносим компютър и други движимости ”.

По думите на Али крадците са били изплашени евентуално от комшия, който се е обадил в полицията.

" Преживяхме огромен потрес ", споделя Фатме. И добавя: " Притеснявам се, защто има дни, в които детето ми е единствено в жилището за по няколко часа ". 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР