След обещанието на главния прокурор Иван Гешев за проверка на

...
След обещанието на главния прокурор Иван Гешев за проверка на
Коментари Харесай

Адвокатът на прокурорското синче обвини Гешев в двоен аршин

След обещанието на основния прокурор Иван Гешев за инспекция на прокуратурата в Перник поради случаите на побои, свързани с прокурорски наследник, отбраната на 19-годишния Васил Михайлов с първи коментар. Пред NOVA юристът на младежа Христо Ботев упрекна Гешев в " двоен критерий " за това, че се меси в следствието.

Прокурорският наследник беше арестуван по обвиняване за побой на някогашния футболист на " Миньор “ (Перник) Румен Андонов. До ареста на Михайлов се стигна след акция на Министерство на вътрешните работи в града, в отговор на заканата на кмета Станислав Владимиров да оглави митинги против отводите на полицията да работи по сигнали против младежа.

" Поисках диалог с господин Гешев.Вчера диалогът продължи в тази посока, че персонално ще следи случая и ще се направи инспекция на пернишката прокуратура за всички каузи обратно във времето -  по какъв начин са се движили. И по-късно ще се подхващат съответни дейности ", съобщи в ефира на " Събуди се " кметът на град Перник Станислав Владимиров. 

" Това е ужасно, че основният прокурор се е намесил. С този възторг можеше да се намеси и по-други следствия. Но по този начин е решил, по този начин е направил. Почти съм сигурен, че ще излезе, че не е имало никакви сигнали и тъжби против моя клиент, с цел да има, каквото и да е прикриване. Ако татко му не беше прокурор, съм сигурен, че никой нямаше да знае за това кой е Васил Михайлов и всичките тези случаи щяха да са едни битови спорове, на които никой нямаше да обърне внимание ", разяснява от своят страна Христо Ботев, юрист на прокурорския наследник Васил Михайлов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР