След няколкомесечно отлагане стана ясно, че крал Чарлз и Камила

...
След няколкомесечно отлагане стана ясно, че крал Чарлз и Камила
Коментари Харесай

Какво очаква Чарлз от Уилям

След няколкомесечно отсрочване стана ясно, че крал Чарлз и Камила въпреки всичко ще се насочат на първото си публично посещаване във Франция като настоящи монарси. Двамата трябваше да посетят страната през март, само че визитата им се отсрочи поради стачките срещу пенсионната промяна на Еманюел Макрон.

Чарлз и брачната половинка му ще бъдат във Франция от 20 до 23 септември. А през това време Уилям ще има опция да се " упражнява " върху това какво го чака като работа, когато стане крал. Защото точно първородният наследник на Чарлз ще го замества в отсъствието му.

Принцът е един от седмината членове на кралското семейство, които имат задачата да взимат решения от името на краля, когато той отсъства. Уилям е в тази позиция още от 2003 година, когато навърши 21 години.
 Снимка 624106
Източник: GettyImages

Принцът на Уелс ще пътува до Съединени американски щати, където на 18 и 19 септември ще взе участие в церемонията по връчването на премиите на - организацията за стимулиране на зелените начинания, учредена от самия него.

След това Уилям ще би трябвало скоростно да се прибере вкъщи, с цел да поеме отговорностите на татко си, до момента в който той е във Франция. Той ще може да разчита на помощта на вуйна си чичо си - принцеса Ан и принц Едуард, както и братовчедка си принцеса Беатрис, прецизират Express.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР