След няколко забавяния, Square Enix и People Can Fly публикуваха

...
След няколко забавяния, Square Enix и People Can Fly публикуваха
Коментари Харесай

People Can Fly обещават да се справят скоро с проблемите с Outriders

След няколко забавяния, Square Enix и People Can Fly разгласиха Outriders. Играта напълно предстоящо се приема доста добре от геймърите, само че доста от тях предават за съществени проблеми. Източник на тези проблеми е главно свързаността, неспособност за регистриране в сървърите и неведнъж изхвърляне от играта, което за едно заглавие, което изисква непрекъсната онлайн съгласуваност си е сериозен проблем. People Can Fly са наясно с това и дадоха обещание да оправят нещата, като ще проверяват източника на проблемите и ще оповестят на общността на играта резултатите от изследването си.

„Ние към момента преглеждаме всички благоприятни условия и се надяваме в близко бъдеще да споделим повече характерни детайлности за това, което се случва и по какъв начин подхождаме в ситуацията“, пишат основателите на играта. Един от докладваните проблеми да вземем за пример е дълго очакване за началото на матчмейкинг срещите. В формалния профил на играта, People Can Fly предлагат изключване на опцията за кросплей. Може да следите по-подробно за протичащото се към оправянето на проблемите в страницата на Outriders в. Що се отнася до по-далечните проекти на студиото за играта, в неотдавна оповестено изявление във Forbes с шефа на Outriders Барек Кмита, той дава обещание забавни вести.

Както знаете, Outriders не е жива услуга и бива поднесено като приключено прекарване още със старта си. Играта ще получи DLC пакети и както се схваща от думите на Кмита, те ще са пълноценни истории.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР