След няколко трудни месеца, Бритни Спиърс отново е готова да

...
След няколко трудни месеца, Бритни Спиърс отново е готова да
Коментари Харесай

Бритни е по-щастлива от всякога

След няколко сложни месеца, Бритни Спиърс още веднъж е подготвена да бъде център на внимание. Певицата, която до неотдавна се бореше с депресивни положения и даже постъпи в клиника, наподобява, че е загърбила компликациите и е решена да стартира живота си на чисто.

Голямата заслуга за усмивката на лицето на Бритни сигурно е на нейния обичан Сам Асгари . Двамата имат връзка от 2016 година, само че до момента са се появявали едвам два-три пъти дружно на обществени събития.

А оня ден, 22 юли,бяха дружно на премиерата на " Имало едно време в Холивуд ", която се състоя в Лос Анджелис.
 Снимка 435330

Спиърс заложи на алена рокля по тялото с едно рамо, която комбинира с обувки с тънки каишки. Асгари избра грациозен костюм, който акцентира мускулестото му тяло.
 Снимка 435329

Изпълнителката изглеждаше очевидно обезпокоена , позирайки пред десетките фотографи в прегръдките на своя обичан, който й е и персонален фитнес треньор. Все отново, това е първият им червен килим дружно, тъй че е разбираемо.
 Бритни Спиърс, здравословните й проблеми и по какъв начин ги е решила
От какво страда Бритни Спиърс

И по какъв начин се лекува

Двамата обаче бързо не помниха за терзанието и си размениха няколко целувки , за наслада на всички присъстващи. А ние не можем да пропуснем да отбележим, че Бритни наподобява доста по-добре спрямо последните месеци и очевидно любовта е съумяла да я излекува.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР