След няколко седмици Apple ще представи iPhone 15 с по-голяма

...
След няколко седмици Apple ще представи iPhone 15 с по-голяма
Коментари Харесай

Apple представя iPhone 15 с по-голяма площ на екрана и титаниев корпус

След няколко седмици Apple ще показа iPhone 15 с по-голяма повърхност на екрана, титаниев корпус при моделите Pro и USB-C конектор вместо Lightning. Това съобщава колумнистът на Bloomberg Марк Гърман.

Той отбелязва, че на общоприетите iPhone 15 ще има разрез за фронталната камера на Dynamic Island, а екраните на моделите Pro и Pro Max ще бъдат направени благодарение на новата технология Low injection pressure over-molding (LIPO) за формоване под ниско налягане. Това ще понижи дебелината на рамката на екрана до 1,5 мм, от 2,2 мм за сегашните модели.

Гърман написа още, че Apple има намерение да се откаже от корпусите от неръждаема стомана в интерес на титаниеви модели на iPhone 15 Pro, защото този материал е по-лек, по-издръжлив и също по този начин не оставя пръстови отпечатъци. Компанията за първи път употребява исполин в смарт часовника Apple Watch. Авторът счита, че смарт телефоните с титаниев корпус и усъвършенствани камери ще бъдат по-скъпи от своите стоманени прародители. За съпоставяне, цената на Apple Watch в Съединени американски щати се увеличи с към $100, когато компанията пусна модел с титаниев корпус.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР