След няколко месеца пауза, Бела Хадид и The Weeknd са

...
След няколко месеца пауза, Бела Хадид и The Weeknd са
Коментари Харесай

Къде се гушкат The Weeknd и Бела Хадид

След няколко месеца пауза, Бела Хадид и The Weeknd са още веднъж дружно и наподобява нямат никакво желание отново да минават през любовни драми и разочарования. Разбира се, в никакъв случай не могат дa бъдат сигурни какво им готви ориста, само че пък двамата се готвят да си живеят дълго и щастливо.

Моделът и изпълнителят са се открили в Ню Йорк , където имат опцията да се слеят с огромния град, въпреки че няма по какъв начин да останат незабелязани. Освен когато са в любовното си гнездо.

Според New York Post, Белла и Абел (както е същинското име на The Weeknd) са решили да минат на идващото равнище на връзката си като заживеят дружно . Засега - чартърен. Може да ми звучи малко необичайно, само че в действителност не е, тъй като и двамата пътуват доста и очевидно не желаят да се открият зa непрекъснато на едно място.

 Снимка 387429

А мястото е не кое да е - тузарският квартал Трибека в Долен Манхатън , където по улиците можем да срещнем Джъстин Tимбърлейк, Мег Раян, Жизел Бюндхен и доста други звезди.

Белла и Абел са се спрели на голям пентхаус с повърхност 500 квадрата, четири бани, четири спални, страхотна тераса и още по-страхотна панорама . Освен това, към жилището върви и достъп до басейн, турска баня, независим двор, винaрна и какво ли още не, написа Architectural Digest.

А цената? Тя също е внушителна - 60 хиляди $ на месец . Предполагаме, че като един същински джентълмен, The Weeknd ще поеме тази сума, с цел да могат с Бела да си поиграят на семейство, само че и да си спретват паметни купони с другари. Като този за рождения ден на Хадид, с който " осветиха " и пентхауса.

 На посетители на Катрин Зита-Джоунс в Манхатън
На посетители на Катрин Зита-Джоунс в Манхатън

Интериорният дизайн ѝ е в кръвта

За, страдание, можем единствено да си представяме любовното гнезденце на двамата, тъй като избират да го запазят надалеч от любопитните ни погледи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР