След няколко месечна съдебна битка с Джони Деп през август

...
След няколко месечна съдебна битка с Джони Деп през август
Коментари Харесай

За какво Амбър Хърд похарчи парите на Джони Деп?

След няколко месечна правосъдна борба с Джони Деп през август 2016 година Амбър Хърд подписа бракоразводна договорка на стойност 7 млн. $. Сума, която актрисата съобщи, че желае да употребява за щедрост. Какво в действителност се случи?
Според информацията от TMZ тя е дарила част от парите на Детската болница в Лос Анджелис (CHLA). Амбър Хърд се появи в листата на донорите на институцията, като дарението възлиза сред 1 и 4,99 милиона $.
" Моите филантропични старания постоянно са били ориентирани към медицинските грижи, изключително към дамите и децата ", изяснява Амбър Хърд пред списание " People " и прецизира: " За мен те са право, нужда за човешките същества. Заминавам се с доброволчество от 14-годишна възраст в детските лечебни заведения. Искам да донеса малко смях, утешение и многообразие на тежко болните деца ".

Muscle power

Публикация, споделена от Amber Heard (@amberheard) на Апр 9, 2018 в 8:06 PDT

По време на развода си Амбър Хърд изясни, че парите ще бъдат разпределени сред няколко асоциации и са представени Детската болница в Лос Анджелис, където се е занимавала с доброволство от 10 години.
" Както е разказано в заповедта за задържане на средствата и в съглашението за бракоразвод, парите не играят никаква роля за мен, с изключение на за опцията да направя щедрост и по този метод да се помогне, уповавам се, на тези, които не могат да се защитят ", сподели Амбър Хърд.
В Instagram тя разгласява няколко фотоси от пътувания до Аман, Йордания, със Сирийското американско здравно сдружение.
" Благодаря ви, че променяте животи с неизчерпаемите си сърца ", написа актрисата на доброволците.

The most beautiful day, most beautiful people..... thank you for showing me the most magical day

Публикация, споделена от Amber Heard (@amberheard) на Апр 9, 2018 в 4:52 PDT
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР