След няколко коалиционни съвета и спорове управляващите постигнаха съгласие по

...
След няколко коалиционни съвета и спорове управляващите постигнаха съгласие по
Коментари Харесай

Превозвачите се срешат с регионалния министър Гроздан Караджов

След няколко съдружни съвета и разногласия ръководещите реализираха единодушие по антикризисен пакет ограничения. Мерките са за 2 милиарда лева и включват 0% Данък добавена стойност за хляба, поддръжка от 25 ст. за литър гориво А-95 за крайния консуматор и данъчни облекчения за фамилиите с деца.

Работна среща с представителите на транспортния отрасъл ще се организира през днешния ден в Министерството на районното развиване и благоустройство. Тя е по самодейност на отрасловия министър Гроздан Караджов.

Срещата се състои след ден на народен митинг на превозвачите, затваряне на основни кръстовища и пътни блокади в София и огромните градове в страната. На срещата ще бъдат разисквани въпроси по отношение на работата на тол системата.

Разговорът е в продължение на вчерашната среща на министър-председателя Кирил Петков, вицепремиера Гроздан Караджов и министъра на превоза Николай Събев с представители на сектора. Срещата ще е от 10 ч. и ще може да бъде проследена онлайн посредством формалния профил на Гроздан Караджов във Facebook.

Поканени са да участват всички браншови организации и представители на дребните и междинните превозвачите в Република България. От изхода и от резултатите на тази среща значително ще зависят бъдещите дейности на превозвачите.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР