След няколко дни ще стане ясно дали ще трябва да

...
След няколко дни ще стане ясно дали ще трябва да
Коментари Харесай

Кошмар! Сътрудничка На Стефан Данаилов Се Преби На Перките На Графа!

След няколко дни ще стане ясно дали ще би трябвало да се прави интервенция. За благополучие няма счупвания на лицеви кости, само че има сериозен хематом на нос и на скулата, което демонстрира, че се отървала на косъм от съдбовен край. Коляното й е с тежко пострадване, оток и дълготрайно кървене. Не е ясно какъв брой време ще остане в болничното заведение.

Невяна Малчева е шеф на кабинета на проф. Стефан Данаилов, до момента в който той е министър на културата и негов непрекъснат консултант в работата му в Народното събрание и Комисията по просвета.

Пред Фрог околните й разясниха, че в света доста планове имат неточности, само че да не бъдат отстранени, толкоз дълго време, такива фрапиращи случаи, при които всекидневно пострадват хора, е безусловно неясно за естествен човек. По думите им потърпевшата е извънредно деен и деятелен човек.

„ Тя не се движи с защита от НСО, не всички, които работят в националното събрания ги пазят, само че работата им е не по-малко значима и смислена. На някого архитектурната неточност може да отнеме човешки живот. След като жив, прав човек пада там и се пребиват по този метод, по какъв начин се движат хората с проблеми със зрението или други усложнения? Едва ли общината поема разноските на потърпевшите по лечебни заведения и лекари след произшествия, станали поради сходни безумия “, питаха още околните й.

Припомняме, че до в този момент станаха известни два случая с тежко потърпевши, само че надали някой има вяра, че са единствено толкоз. От фрагментите, които медии и инцидентни минувачи разгласиха се вижда, че всеки един от потърпевшите има пострадвания по главата.

При случая с Малчева, хората, които са й се притекли на помощ са коментирали, че евентуално кметът Йорданка Фандъкова и цялата столична община чакат някой да получи контузия в главата, каквато медиците назовават „ несъвместима с живота “ и вероятно, чак тогава да отстранен рисковите перки.

Опитахме се да намерим най-малко едни позитивен коментар за „ перките “, само че не успяхме.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР