След няколко дни дандания около преговорите (или липсата им) за

...
След няколко дни дандания около преговорите (или липсата им) за
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: политическо затишие и нови разкрития около Турски поток

След няколко дни дандания към договарянията (или неналичието им) за сформиране на държавно управление, странните политически ходове и замерянето с обвинявания, в петък настъпва оглушително мълчания и откъм ГЕРБ-СДС, и откъм ПП-ДБ. Все отново от Брюксел министър председателят в оставка Николай Денков разяснява, че от ГЕРБ са обмисляли да внесат за гласоподаване в Народно събрание единствено предлагането за министър председател - Мария Габриел. 

Каква въпреки всичко е процедурата и какви са вероятните конституционни възможни стъпки?

На политическата турбуленция е отдаден и новият епизод на Z-Kast.

Нови и нови скандални разкрития към " Турски поток ", изискванията, които са приели при построяването му българските управляващи, дейностите на службите, по какъв начин е била уверена Българска социалистическа партия да гласоподава " за ".

Тежки съветски удари против енергийната инфраструктура на Украйна.

А Киев гледа към съглашение за нуклеарно съоръжение от България.

Кремъл обогатява пропагандните си опорки с нови и нови лъжи, Дмитрий Песков, представителят на Путин, през днешния ден към този момент разгласи и кой е " същинският провинен " за войната в Украйна.

Съветът за сигурност на Организация на обединените нации гласоподава резолюция на Съединени американски щати за " неотложно преустановяване на огъня ".

Лени Кравиц идва пред август на концерт в Бургас.

Една доста тъжна вест. Тежка загуба за актуалната българска литература - умря Алек Попов.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР