След няколко часа засилена полицейска охрана, към момента сараите в

...
След няколко часа засилена полицейска охрана, към момента сараите в
Коментари Харесай

Полицията остави един патрул край сараите в Росенец

След няколко часа засилена полицейска защита, все още сараите в парк Росенец се пазят главно от членове и симпатизанти на Политическа партия „ Движение за права и свободи “, а на място има единствено един патрулен автомобил на Министерство на вътрешните работи.

Десетки последователи на почетния ръководител на Движение за права и свободи са подготвени да останат и през нощта в региона. Това се случва единствено часове откакто от страницата си във Facebook от партията оповестиха, че незнайни лица са влезнали в населяван от почетния ръководител Ахмед Доган парцел в Бояна.



По информация от членове на Движение за права и свободи, досега не е юридически опит за атака от провокационни групи към лятната резиденция на Ахмед Доган.

От Министерство на вътрешните работи пък увериха, че няма да бъде стихотворец рискда оставят периметъра без наблюдаване.

И въпреки всичко след засилената полицейска защита в следобедните часове, профилираните сили, изпратени на място в парка, започнаха да се отдръпват.

" Искаме да подкрепим нашият водач и няма да го оставим. Опасяваме за живота и здравето му ",каза регионалният ръководител на партията в Бургас, Ахмед Мехмед.

По думите на депутата Севим Али, защита от жители е пристигнала непринудено още в ранни зори от четирите краища на страната.

Междувременно от другия завършек на парка, още веднъж на брега на морето,Волен Сидеров излъчва онлайн от обществените мрежи, желанието си да стигне с лодка до сараите, която видно до късния следобяд по този начин и не съумял да открие.

 фотография: Дарик Бургас
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР