След няколко часа спокойствие тази сутрин отново се чуват взривове

...
След няколко часа спокойствие тази сутрин отново се чуват взривове
Коментари Харесай

И тази сутрин се чуват взривове в Киев и Харков

След няколко часа успокоение тази заран още веднъж се чуват гърмежи в Киев и Харков, заяви украинската работа за специфични връзки.

Сателитни фотоси демонстрират съветски военни и техника, които се движат към украинската столица.

Преговорите сред Киев и Москва на украинско-беларуската граница може да стартират тази заран, само че към този момент не се оповестяват повече детайлности за тях. Следващите 24 часа ще са сериозно значими за Украйна, е декларирал украинският президент Володимир Зеленски в телефонен диалог с английския министър председател Борис Джонсън.

А една от основните жп гари в Киев остана пуста тази нощ, откакто управляващите вкараха комендантски час и споделиха, че всеки, който го наруши, ще бъде считан за зложелател. Кметът Виталий Кличко направи среднощно послание към съгражданите си.

" Приятели, скъпи киевчани! Тази нощ още веднъж ще бъде тежка. Нашите бранители се готвят да бранят нашата столица. Моля, всички поданици на Киев да прекарат нощта в убежища. Врагът е оглупял. Продължават да обстрелват жилищни здания и да разрушават гражданска инфраструктура ", съобщи Виталий Кличко, кмет на Киев.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР