След няколко часа посрещаме новата 2023 г. Очакват ни много

...
След няколко часа посрещаме новата 2023 г. Очакват ни много
Коментари Харесай

Преди, по време и след партито: малки трикове, за да си спестим главоболието утре

След няколко часа посрещаме новата 2023 година Очакват ни доста тостове, които могат да имат неприятни последствия. Споделяме с вас няколко скъпи трика, с цел да не ви боли главата на следващия ден.
Преди празненството
Двойна доза мултивитамини. Според лекарите общото неразположение след бурна нощ постоянно се дължи не на дехидратация, както нормално се счита, а на процесите на окисление, които се случват в тялото. За да предотвратите това, обърнете внимание на храните, богати на антиоксиданти – те оказват помощ за понижаване на вредите. Също по този начин можете да изпиете чаша зелен чай или сок от нар.

Пържола вместо салата. В някои случаи започваме да усещаме дискомфорт не поради несъразмерното количество алкохол, който сме изпили предната вечер, а тъй като сме избрали неверната " поддръжка ". Ако имате желание да прекарате дълга нощ с доста напитки, не забравяйте и за вечерята. Менюто ви би трябвало да е от храни, които са богати на въглехидрати, протеини и мазнини. Пържолата е добър вид.

Сладка сънливост. Ако имате опция, се наспете добре в навечерието на събитието, защото сънят ще подтиква имунната ви система и на тялото ви ще му бъде по-лесно да се оправи с главоболието на идната заран.
По време на празненството
Прозрачни питиета. Според изследвания транспарантните питиета (водка, джин) съдържат по-малко примеси от отрови спрямо тъмните (уиски, ром). За да нямате главоболие на идната заран, изберете първите.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР