След новината, че Сара Фъргюсън е диагностицирана със злокачествен меланом,

...
След новината, че Сара Фъргюсън е диагностицирана със злокачествен меланом,
Коментари Харесай

Рак на кожата: Трите най-често срещани вида и 14-те „опасни знака“, за които трябва да внимавате

След новината, че Сара Фъргюсън е диагностицирана със недоброкачествен меланом, доста британци ще търсят предупредителни знаци върху личната си кожа.

За 64-годишната херцогиня на Йорк се споделя, че е в „ положително въодушевление “ макар „ тревожните “ вести, които означават втората й диагноза рак за шест месеца, откакто беше лекувана от рак на гърдата предходната година.

Говорител сподели: „ След диагностицирането й с ранна форма на рак на гърдата това лято, Сара, херцогинята на Йорк, към този момент е диагностицирана със недоброкачествен меланом. Нейният кожен лекар изиска няколко бенки да бъдат отстранени и оценени по същото време, когато херцогинята беше подложена на реконструктивна интервенция след нейната мастектомия, и една от тях беше разпозната като ракова.

„ Тя е подложена на спомагателни проучвания, с цел да се подсигурява че това е уловено в ранните стадии. Ясно е, че друга диагноза толкоз скоро след лекуването на рак на гърдата е тревожна, само че херцогинята остава в положително надъхан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР