След новата порция нападки феновете на Глория се юрнаха да

...
След новата порция нападки феновете на Глория се юрнаха да
Коментари Харесай

Има ли хитове Глория?


След новата порция нападки почитателите на Глория се юрнаха да я пазят.

 

Те бяха поднесени посредством подкаста на Йонислав Йотов – Тото.

 

Вероятно си спомняте, че предходната година рапърът повдигна тематиката за шлагерите на Глория, и по-точно изчезналите такива в онлайн предаването си пред своята гостенка Кали. Беседата им по тематиката провокира бурни реакции освен от страна на самата Глория, а и от афектирани нейни фенове. Тези дни Тото съумя да подкокороса и Сашо Роман по тематиката.

 



Той пък като че ли това и чакаше, и се изрече обстойно и нашироко за сектора, и за това по какъв начин изпълнителките пробиват. След това той не откри шлагери из репертоарите на колежката си Глория, което разпали нова вълна на неодобрение.

Роман акцентира, че Глория е единствената му колежка с 11 албума и нито един шлагер.

Сашо Роман продължи с това, че огромна част от песните в сектора са еднодневки – шуми се към тях за 10-15 дни, след което потъват в давност.

 

От подкаста на Тото обаче Глория бе предпазена от колежката си Галена, която всички назовават „ Мама Ураган “. Тя бе безапелационна, че лансираното изказване, че Глория е без шлагери, е надалеч от истината.

 



На собствен ред Емилия е безапелационна, че щом един човек съумява да се задържи толкоз дълго време на сцената, значи има харизмата, гения и характера да го направи.

 

Статистиката сочи, че Глория има зад тила си 29 албума и е снимала повече от 120 клипа. Тя е притежател на 39 награди, петкратно е получавала наградата „ Певица на годината “, а през 2007 година печели премията „ Певица на десетилетието “. Освен това е и единствената изпълнителка в сектора, която може да се похвали с 4 независими концерта в зала 1 на НДК.

 

Още предходната година Глория призна, че й е доста обидно от нападките на Тото и показа, че недоумява с какво го е провокирала, поради, че в никакъв случай не е коментирала работата на сътрудниците си. Подобно нещо освен няма в нейния речник, а и е под достолепието й, безапелационна е тя.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР