След Нова година ще вляза в клиника, за да се

...
След Нова година ще вляза в клиника, за да се
Коментари Харесай

Положението е критично! Жана Бергендорф влиза в клиника

След Нова година ще вляза в клиника, с цел да се церя. Това призна в изявление за вестник " Галерия " певицата Жана Бергендорф, която се бори с проблемите си с наркотичната взаимозависимост.

Тя разкрива, че продуцентите й не й обезпечават участия. Заявява, че е подготвена да излезе на улицата и да пее. Според нея повода да не я пускат да пее се крие в страховете на хората.

" Може би страховете на хората, че мога да ги смачкам, ги кара да вършат това. Смятам, че всеки човек на този свят има права. Моето е да работя, да изкарвам пари за детето ми, тъй като аз съм и майка му. Както и да бъда актьор и пълностоен човек. Никой няма право да ми го не разрешава ", споделя Жана.

Скоро Жана пусна нова ария след 4 години пауза със заглавие „ Уморени думи “. В същото време написа и книга, само че не се ангажира със периоди.

" Аз съм взела ограничения за своите положения, които са провокирани най-много от това, че не съм на сцена и не мога да бъда себе си. Няма да ми е за първи път да вляза в клиника. В България се церя, и тук има доста положителни експерти психиатри. Длъжна съм да направя по този начин, че всичко да е овладяно на 100%. А да си сигурен, че едно нещо не съществува към този момент в живота ти, ти би трябвало да вземеш ограничения. Борбата с опиатите продължава цялостен живот, и тя е всеки ден всеки час. Особено за нас артистите. Не желая да свърша като Уитни Хюстън или Ейми Уайнхаус “, откровена е изпълнителката.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР