След Нова година ще стане ясно дали Божидар Митрев ше

...
След Нова година ще стане ясно дали Божидар Митрев ше
Коментари Харесай

Митрев дава отговор на Левски след Нова година

След Нова година ще стане ясно дали Божидар Митрев ше остане на " Герена " и през идващото състезание, научи " Меридиан Мач ". Левски му е отправил предложение, само че към този момент двете страни не са си стиснали ръцете. " Преговорите не престават. Надяваме се, че след Нова година ще има удобни вести по отношение на Митрев, разясниха от стадион " Георги Аспарухов ".

Предложение е получил и Роман Прохазка, само че той също не бърза да постави автограф под него. На " Герена " има и други футболисти, чийто контракти изтичат, само че с тях следва да се приказва. Такива са Васил Панайотов и Димитър Пиргов.

" Нямаме предложение до този миг. Чакаме. Но при всички случаи Димитър има контракт с Левски и до лятото е негов футболист ", разгласи мениджърът на Пиргов Милко Бански.

Интерес към Пиргов има от Ботев (Пловдив). " Канарчетата " се надяват той да разтрогне със " сините " по Нова година и да го вземат без пари от тях, откакто на няколко пъти се заприказва, че Делио Роси не го желае в съблекалнята напролет. На " Герена " даже към този момент взеха един бранител - Аймен Белаид.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР