След незабавни оперативно-издирвателни мероприятия, полицията в Габрово установи извършителяна стрелбата

...
След незабавни оперативно-издирвателни мероприятия, полицията в Габрово установи извършителяна стрелбата
Коментари Харесай

Младеж на 18 години е стрелял по автобуса в Габрово вчера

След незабавни оперативно-издирвателни мероприятия, полицията в Габрово откри извършителяна стрелбата по рейс в града през вчерашния ден - 18-годишен габровец.

В хода на работата е открито, че младежът е унищожил страничното стъкло на рейса, произвеждайки изстрел с пневматичен револвер с железни сачми. По случая в Районно ръководство Габрово е формирано бързо произвеждане за осъществено закононарушение от Наказателния кодекс. Работата продължава под надзора на Районна прокуратура – Габрово.

Вчера към 17:57 часа на ул. " Лазурна ", при придвижване в региона на автобусната спирка до студентското общежитие в посока кв. Русевци, лидерът на рейс, изпълняващ постоянен курс по линия на публичния градски превоз, чува гръм и тон от напръскване на стъкло. Оказва се, че повода е създаден изстрел по рейса. Намиращият се по същото време пасажер в транспортното средство не е потърпевш. Според информация на администрацията похищенията над транспортни средства на публичния превоз на Габрово са повече от седем за последните шест месеца.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР