След невиждания си успех с Estee Lauder Виктория Бекъм обяви,

...
След невиждания си успех с Estee Lauder Виктория Бекъм обяви,
Коментари Харесай

Виктория Бекъм създава своя собствена козметична линия


След невиждания си триумф с Estee Lauder Виктория Бекъм разгласи, че ще разшири козметичната си и фешън империя със лични артикули за грижа за кожата.

Американската моделиерка популяризира новината посредством „ видео онлайн “ в обществената мрежа „ Facebook “. В него тя увери, че „ работи с най-хубавите в сектора “ и приема доста съществено целия развой на разработка на сбирката си, защото желае да пусне на пазара артикули, които да носят оптималната изгода за клиентите й и които да са построени върху извънредно изпипани "научни формули".

"Като жена желая да основа нещата, от които нуждая се в живота си, нещата, които ми липсват", съобщи 43-годишната някогашна спайска и сегашна фешън дизайнерка, добавяйки, че линията й ще включва серия от кремове за лице и тяло, както и парфюм.

БГНЕС напомня, че през 2016 година Виктория се съгласи да си партнира с интернационалната козметична компания Estee Lauder, която има някои от най-хубавите марки първокласна козметика - „ Боби Браун “, „ Клиник “, „ Ла Мер “, „ Джо Малоун “ и „ МАК “. Още с първата си сбирка гримове тя реализира невъобразим интернационален триумф. Продуктите й освен се разпродадоха за броени дни, само че и завоюваха сърцата на бюти гурутата и критиците с отличния си дизайн и формули. През есента на 2017 година последва и втора сбирка, която не остана по-назад като триумф. Този път обаче Бекъм очевидно е събрала смелостта да сътвори всичко сама. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР