След невероятния успех на високотехнологичните програми “Circus 2.0 и “UFO,

...
След невероятния успех на високотехнологичните програми “Circus 2.0 и “UFO,
Коментари Харесай

Большой Московский Цирк с невиждано шоу в Колодрума

След невероятния триумф на високотехнологичните стратегии “Circus 2.0 " и “UFO ", “Большой Московский Цирк " стремително се завръща с разтърсващ двучасов шоу театър “OFU - Приземяването ", който ще бъде показан пред българска аудитория за първи път. Премиерните представления в България са: 21 март в Русе - " Арена Монбат ", 24 март в Пловдив - Колодрума, 26 март в София - " Арена “Армеец ".

Зрителите, които съумяха да се снабдят с билет за невероятното шоу “UFO " преди две години още приказват за увлекателната история на индивида, отвлечен от извънземни. Програмата “OFU - Приземяването " обръща сюжета наобратно и споделя за извънземно, инцидентно попаднало на планетата Земя. Неочаквани сюжетни обрати, рискови завършения, каскади с коне и кучета, “агенти в черно " и едно изгубено извънземно.

Декорите на спектакъла надвишат упованията и на най-разглезения фен! Освен гигантска летяща паница на арената ще видите голям лунапарк, строителен кран, хиподрум, украсителен руски цирк, Третяковска изложба и лаборатория за проучване на извънземни!

Шоу спектакълът “OFU " ще остави трайна диря в съзнанието ви с невиждани циркови номера, каскади с животни, впечатляващи видео и лазерни резултати, обилни костюми, авторска музика и доста други изненади!

Мащабната продукция надвишава 100 души  - акробати, еквилибристи, фокусници, клоуни и дресьори на животни. На арената на цирка ще излязат едни от най-хубавите циркови актьори в света -  водещи имена на съветския цирк, лауреати на влиятелни фестивали и майстори на спорта от интернационална класа.

Основатели на " Болшой Московский Цирк " са  Братята Асколд и Едгар, от циркова династия Запашни  -  безспорни водачи по продажба на билети в Русия и в света. На година броят на феновете им надвишава 700 000 души. Освен, че са в ТОП 100 на съветския " Форбс ", двамата са режисьори на  спектаклите  на " Болшой Московский Цирк ".

Фен базата на “Большой Московский Цирк " е голяма - от международни рок митове като Мерилин Менсън, до Владимир Путин. Кралското семейство на Монако не пропуща спектаклите на трупата когато са във Франция! " Большой Московский Цирк " няма еквивалент в света и предлага неповторимо представление за дребни и огромни! Деца до 7-годишна възраст се позволяват без билет и право на настрана място. Родителите или придружителите да носят копие на акта за раждане на детето.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР