След невероятния старт на Евроволей 2020 и трите победи над

...
След невероятния старт на Евроволей 2020 и трите победи над
Коментари Харесай

България срещу Чехия в битка за финала на Евро 2020! Гледайте полуфинала ТУК!

След невероятния старт на Евроволей 2020 и трите победи над Белгия, Турция и Италия, националният тим по волейбол на България за юноши до 18 години, който е воден от Мартин Стоев, излиза за своя полуфинала на шампионата на Стария континент.

Младите ни " лъвчета ", които станаха спечелили в своята Група I, ще се изправят против връстниците си от Чехия, които останаха втори в Група II. Срещата е през днешния ден (12 септември) от 18,00 часа българско време в Лече и.

Втората полуфинална среща опълчва домакините от " Скуадра адзура ", които приключиха втори в Група I, и Полша, която стана победител в Група II. Този мач е от 21,00 часа.

Интересно е да се означи, че трима от 4-и полуфиналисти са същите като преди година на Европейското състезание за юноши до 17 години, което се организира в София. Тогава България игра на финала, само че остана със среброто, Полша завоюва бронзовите медали, а Чехия остана на 4-о място. Италия пък прави крачка напред, откакто през 2019-а беше 5-а. Единствено първенецът Франция липсва, откакто отхвърли да пътува до южна Италия поради опасения за сигурността си от заразяване с ковид.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР