След неуспешна връзка мнозина с право се страхуват да влязат

...
След неуспешна връзка мнозина с право се страхуват да влязат
Коментари Харесай

Как да преодолеете страха от разочарование и да се влюбите отново

След несполучлива връзка мнозина с право се опасяват да влязат в нови сантиментални връзки, тъй като имат вяра, че обстановката може да се окаже тъкмо такава, в случай че не и по-лоша. Само че по този начин те сами се лишават от късмет за благополучие. В никакъв случай негативното прекарване не би трябвало да обезкуражава човек да желае да промени обстановката към по-добро. Затова би трябвало да опитате още веднъж и още веднъж, само че преди този момент би трябвало по някакъв метод да се справите със личния си боязън.

Ето по какъв начин да го извършите:

Разберете от какво тъкмо се страхувате
Първо, би трябвало да разберете от какво тъкмо се страхувате. Да бъдете уязвими? Да бъдете излъгани още веднъж? Напразно харчите времето и парите си? Дали обстановката няма да се повтори като цяло? Или нещо друго? Във всеки случай опитът да се подходи към страха от рационална вероятност е първата стъпка към превъзмогването на този боязън.

Как да усетим обстановката
Страхът крие страсти, замествайки ги с бледи копия. Затова би трябвало да се опитате целеустремено да почувствате целия набор от страсти, които някое събитие може да ви аргументи. Най-добре е да вършиме това не сами, а в компанията на другари или благодарение на психотерапевт. И двете варианти ще ви оказват помощ да се отпуснете, да забравите за страха и да почувствате всичко, което би трябвало да почувствате.

Приемете уязвимостта
Всяка връзка постоянно допуска известна накърнимост. Във всеки случай ще би трябвало да отворите сърцето си за някой човек, в противоположен случай няма да се постанова да разчитате на доверителни връзки. Можете да се стремите да станете самодостатъчни, само че това няма да ви избави от нуждата да се свържете с някой. Това е обикновено. И можете да свикнете със загубите. По-добре е да извършите неточност 100 пъти, в сравнение с да не осъзнаете кой е единственият ви късмет за благополучие.

Изберете заслужен сътрудник
Може би най-лесният и най-ефективен метод за елиминиране на отрицателния предходен опит е да добиете позитивни усещания в този момент. Със сигурност ще срещнете сътрудник, който ще се окаже в действителност заслужен - към момента би трябвало да търсите. Не знаете от къде ще се появи любовта!

Осъзнайте, че ви би трябвало време
Емоциите не минават мигновено. Всеки ще би трябвало да ги изживее. Просто някои хора са в положение да „ притиснат " тези прекарвания за по-кратък интервал, примерно за 3 дни, до момента в който други избират да ги таят в себе си години. Вие ще решите коя алтернатива да изберете. Не забравяйте обаче, че във всеки случай ще имате потребност от време с цел да преодолеете страстите и да станете нов човек.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР