След неуспешен дрифт, шофьор с лъскаво БМВ се заби в

...
След неуспешен дрифт, шофьор с лъскаво БМВ се заби в
Коментари Харесай

Шофьор помля лъскаво БМВ след неуспешен дрифт СНИМКА

След несполучлив дрифт, водач с лъскаво БМВ се заби в електрически дирек в гр. Петрич.

Събитието е от миналото денонощие, а за зрелищната злополука оповестяват жителите на Петрич. 24-годишен водач, фен на бързите скорости, е връхлетят електрически дирек измежду бял ден на ул. " България ", цяло знамение е, че по тротоара не е имало хора.

В автомобила с британски регистрационни номера пътували двама другари. Внезапно или не, водачът натиснал газта, не съумял да овладее БМВ-то и се забил в стълба, оповестяват явни на зрелищната злополука.

Както се вижда и от фотографията, автомобилът е надробен след случая - евентуално момчето е карало с много висока скорост. На мястото са пристигнали екипи на полицията, пътна помощ, както и незабавна помощ. Предстои да бъдат изяснени какви са точните аргументи за неприятния случай.

" Хора, апелирам Ви, бъдете будни жители и дайте да спрем тези простотии в зародиш! Не е обикновено да се дрифти на оживена градска улица. А индивида беше даже без белезници. За мен това би трябвало да се брои за тежко закононарушение. А в случай че ти, който четеш си субект, който пили гуми в оживените градски елементи измежду бял ден, СПРИ съдебна експертиза, преди да е станало късно! ", приканва Анита Манолева, която е споделила и фотография от случая.

" Като се сетя дневно по какъв брой пъти минавам по тази улица с детето...Без думи съм!!! Момчета карайте по-бавно и пазете хората към вас! ", написа различен консуматор под обявата в обществената мрежа Facebook.

GlasNews.bg приканва: Шофирайте рационално. Животът е с преимущество!

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР