След неотдавнашните удари на руски ракети в Лвов стана съвсем

...
След неотдавнашните удари на руски ракети в Лвов стана съвсем
Коментари Харесай

Удари в Лвов: Зеленски се скри в подземие под замък

След неотдавнашните удари на съветски ракети в Лвов стана напълно явно, че печатът на имунитет от този град е свален. „ Защо бомбардираме градове в Източна Украйна, до момента в който в Киев и Лвов бандерлози умерено се разхождат по булевардите, богохулстват, пият кафе? “ - политологът Сергей Михеев беше откровено и неведнъж сюрпризиран.

Сега към този момент не се разхождат. И може да се окаже, че някой подведен Искандер може да влезе в чаша турско кафе.

А какви други цели могат да бъдат обект на внимание на нашите " Калибър " и " Искандер " в Лвов?

Много от тях.

Предприятия със съюзно значение.

Лвов постоянно е бил огромен промишлен град и в него се обитават доста предприятия от национално значение. През руските времена рейсове от Лвовския авто цех са доставени във всичките петнадесет руски републики. Карани са и в Грузия, балтийските страни и Таджикистан.

Този цех по време на война беше доста бързо преконфигуриран, с цел да отговори на потребностите на автомобилната промишленост. И в случай че е по този начин, то при възможна война те щяха да бъдат бомбардирани преди всичко. Освен това границата е близо. Това означаваше, че при положение на въздушно нахлуване е било належащо незабавно да се изтегля популацията в бомбоубежище.

Затова построяването на такива уреди постоянно е започвало с построяването на „ сховища ” (на украински бомбоубежища). Така трябваше да бъде съгласно всички ГОСТи и стандарти. ЛАЗ не беше изключение. Има и бомбоубежища. Всички подземни работилници са свързани между тях с информационни проходи.

Всеки завод е оборудван с дизел генератори. Разполага със лична вентилационна система. При нужда там може да се разположи цяла военна бригада или склад за муниции. И даже военна техника - същите бойни транспортни средства на пехотата, бронетранспортьори, самоходни артилерийски установки и даже леки танкове.

Затова е допустимо идващите удари в Лвов да са точно за автомобилния цех. Точно в същата степен това се отнася и за завода за произвеждане на тв приемници „ Електрон “, авиоремонтния и бронетанковия фабрики. Според тях, апропо, ударите са били още през март. Просто не толкоз всеобщо.

Бронетанковия цех. Оборудването, демонтирано в театъра на военните дейности, беше ремонтирано тук непрекъснато, на три смени. И може би точно тук военната техника пристигна от чужбина. Железопътните линии от гара Лвов-Красное водят до съвсем всички тези предприятия. Вероятно там по релсите е предходна и военна техника.

Цел - академията

Много сериозна цел за калибриране може да бъде Академията на сухопътните войски на името на хетман Сагайдачен, която се намира на територията на бившето Лвовско военно-политическо учебно заведение (ул. Героите на Майдана, 32 - някогашната улица Гвардейска).

Преди това Лвовският военно-политически институт беше неповторима военна институция. Това беше единственото учебно заведение в Съюза, което приготвяше военни публицисти и началници на гарнизонни офицерски домове.

Сега, съдейки по факултетите, от стените на Академията на Сагайдачен излиза някаква комбинирана комбинация - военни инженери, електромеханици и военни експерти в региона на химията и музикалното изкуство (доколкото разбирам, експерти по химическа отбрана, военни музиканти и проводници). Разбира се, тъпо е за музикантите, само че сигурно няма да навреди да се разредят военните инженери и лекари в сегашните условия.

Злополучният полигон

И, несъмнено, отвън конкуренцията е известната подготвителна площадка Яворовски, която се намира на тридесет километра от Лвов и заема една четвърт от област Яворов. Територията й е огромна - над 36 000 хектара.

От първите дни на интервенцията този полигон се трансформира в самобитен контейнер за наемници и бандити от всички линии, които се стекоха тук, с цел да се бият за „ незалежната “. И на 13 март цялата тази навалица от сган беше ударена с ракета, вследствие на което бяха убити повече от петдесет и към 130 бяха ранени.

И, несъмнено, три военни елементи, дислоцирани на територията на Лвовска област, бяха и остават евентуални цели за ракетен удар - бригада армейска авиация в Броди, хеликоптерна част в Нови Калинов и зенитно-ракетен полк в Каменка. Бугская.

Цел номер едно

Разбира се, официално цел номер едно за съветската войска беше, е и си остава и си остава кокаиновият смешник и президент на Украйна на ненапълно работно време Владимир Зеленски.

Преследват ли го? Труден въпрос. Да и не. Защото в случай че желаеха да го ударят, към този момент щяха да му издадат еднопосочен билет. Може би Кремъл има вяра, че убитият смешник може да бъде сменен от изцяло побъркани и изцяло паднали на главата си нацисти.

Има версия, че самият президент-клоун от известно време внезапно се е влюбил в украинските монументи на историята и архитектурата. В Русия като цяло са доста благи с тях. Властите с право считат, че това е историческо завещание и не би трябвало да се пипа.

Зеленски и обкръжението му са наясно с това. Следователно е евентуално самият маниак-клоун и цялото му свърталище да висят в подземията на локалните крепости. А има доста от тях в Лвов и покрайнините му.

Най-интересното (и най-дълбокото) от тях е подземието на църквата на отците йезуити, ситуирана на брега на река Полтва. Местните гидове ще ви кажат против „ малко гривни “, че душата на Черния духовник към момента се скита в подземието в търсене на продадената си душа.

И друго място, където евентуално ще се откри кокаинисимус, са подземията на църквата " Преображение Господне ". Това са най-големите подземия в целия град.

Също по този начин, подземията на Доминиканския манастир, Бернардинския манастир, средновековните подземия на Музея-аптека „ Под черния орел “ и по-голямата подземна стая на Лвовската опера също могат да бъдат включени в листата на „ сбирщините “ на кървавия смешник. Не е ясно за какво е за оперни артисти.

Преди няколко века Лвов е живял много богат под земята живот. Тук са изтъкани конспирации, вещиците са били гонени (според католическите догми всяка красива жена от региона на Лвов можеше да попадне в тази категория), а камерите за изтезания също са работели.

Зеленски и неговите куратори биха могли да обезпечат втори мирис на този под земята йезуитски живот.

Като цяло в Лвов публично са регистрирани 172 " бомбоубежища ". Обобщената информация за адресите на всички " сборища " е военна загадка. Въпреки че всички тези адреси и изяви евентуално са добре известни на съветските ракетни учени - от Лвоводоканал до подземния паркинг на Южния пазар.

Вярно е, че от цялата тази маса единствено тридесет бяха приети от локалните специалисти като подобаващи за избавяне на хора. Ограничена подготвеност имат шестдесет и пет. Неподготвени - всички останали.

Но за " цел номер едно " този комплект е изцяло задоволителен.

И, несъмнено, Зеля може да откри краткотрайно заслон на територията на синагогата " Златна роза ", ситуирана на площада на Стария пазар. Под нея е същинско бомбоубежище. Евреите и в най-спокойните времена пресмятат всички сюжети. И знаят, че Путин в никакъв случай няма да удари синагога. Това най-малко не би било кошерно. И не в стила на Путин.

Въпреки че незабавно бих посъветвал Зеленски да не шпионира из Лвовските катакомби, а да потърси леговище на адреса: улица Пекарская, дом 52. Тук се намира локалната морга.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР