След неочакваната смърт на Чадуик Боузман имаше големи съмнения дали

...
След неочакваната смърт на Чадуик Боузман имаше големи съмнения дали
Коментари Харесай

Оправда ли очакванията Черната пантера: Уаканда завинаги

След непредвидената гибел на Чадуик Боузман имаше огромни подозрения дали вторият независим филм за Черната пантера ще се реализира въобще.

Ще се възвърне ли Уаканда след гибелта на своя крал

Първи филмов откъс на " Черната пантера: Уаканда вечно "

В последна сметка, режисьорът и сценарист Райън Куглър съумя да откри метод филмът да го бъде. Макар това да означаваше пренаписване на огромна част от сценария и историята. И по този начин две години след гибелта на Боузман по кината към този момент е  " Черната пантера: Уаканда вечно ".

Първият филм се оказа неочакван шлагер в бокс офиса, а вторият също не разочарова, когато стане дума за доходи. Според The Hollywood Reporter, за първите три дни от премиерата си  " Черната пантера: Уаканда вечно " е генерирала 181 милиона $ доходи от бокс офиса в Съединени американски щати.

По този метод се подрежда на второ място по най-доходоносен първи уикенд за 2022 година след " Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта ", който спечели 187.4 милиона $ в Съединени американски щати. В международен мащаб супергеройският филм на Marvel може да се похвали със 150.3 милиона $.

И като създадем простата математика се оказва, че общо  " Черната пантера: Уаканда вечно " е генерирал 331.3 милиона $ за първите три дни от премиерата си. Показател по който поставя в дребния си джоб " Черния Адам " на съперниците от DC.

Филмът с Дуейн Джонсън завоюва почти толкоз пари, само че не за три дни, а за три седмици. Споменавайки и двата кино лентата, би трябвало да отчетем обстоятелството, че те към момента не са тръгнали по кината в Китай - вторият максимален пазар в света на киното. Но вероятността това изобщо да не се случи е много огромна, тъй като китайското държавно управление упорства пред супергеройските филми напоследък.

Какво да чакаме от " Черния Адам " с Дуейн Джонсън

DC се снабди с антигерой, който може би е по-силен даже от Супермен

Иначе, вторият филм за Черната пантера за момента се показва по-слабо от първия, който за първия уикенд в Съединени американски щати съумя да завоюва внушителните 202 милиона $. Но да не забравяме, че това въпреки всичко беше преди пандемията.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР