След не много успешния старт на продажбите на смартфона на

...
След не много успешния старт на продажбите на смартфона на
Коментари Харесай

Здрав ли е сгъваемият Samsung?

След не доста сполучливия старт на продажбите на смарт телефона на Samsung с еластичен екран Galaxy Fold, породен от проблеми с надеждността на екрана, известността на устройството в някои страни стартира да става все по-добра.

Ентусиастите незабавно започнаха да изпитват Galaxy Fold в рискови условия. Експертите на EverythingApplePro организираха сложен тест на смарт телефона в условия на свободно рухване от разнообразни височини: от един метър (джобовете на потребителя), равнището на човешки растеж (2 метра) и рисково рухване от височина от 3 метра. Смартфоните паднат върху плосък бетонен под.

Тестовете демонстрират доста изненади. Изглеждащият нежен смарт телефон, сподели резултати, сходни на сходни проби на моделите iPhone 11 Pro и 11 Pro Max. Падането от височини на равнището на човешки растеж не докара до загуба на функционалността на Galaxy Fold. Три метра обаче са съдбовни за смарт телефона - главният екран стопира работа. Междувременно външният екран продължи да работи, без да получи съществени повреди.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР