След назначаването на служебно правителство, Валери Сарандев изпрати писмо до

...
След назначаването на служебно правителство, Валери Сарандев изпрати писмо до
Коментари Харесай

Областният управител в Благоевград поиска да го освободят от поста

След назначението на служебно държавно управление, Валери Сарандев изпрати писмо до Министерския съвет, в което изрази желанието си да бъде освободен от длъжността регионален шеф на Благоевград, оповестяват от регионалната администрация на формалния си уебсайт.

„ Смятам, че моят мандат като политически представител на Българска социалистическа партия в ръководството на област Благоевград изтече сега на издаването на указа на президента Румен Радев за назначение на служебно държавно управление. Аз не съм оторизиран от управлението на партията си да я съставлявам в едно ново ръководство със служебно държавно управление и по тази причина още през вчерашния ден, на 02 август 2022 година подадох искане до новия Министерски съвет да бъда освободен от тази служба “ - с тези претекстове Валери Сарандев аргументира позицията си, представен в уеб страницата на регионалната администрация.

С това регионалният шеф на Благоевград избра самичък да подава настояването си за освобождение от служба, показват още от регионалната администрация.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР