След най-старото столично дерби между Славия - Левски, спечелено от

...
След най-старото столично дерби между Славия - Левски, спечелено от
Коментари Харесай

Проблеми за Славия преди гостуването на Лаута

След най-старото столично дерби сред Славия - Левски, извоювано от " белите "   с 2:1, в  " Овча купел " ще би трябвало да вземат решение някои проблеми преди гостуването си на Локомотив Пловдив. 

Тимът, воден от Златомир Загорчич, извърши две насилствени смени още преди да са минали 20 минути игра от мача с Левски. 

Първо Тони Тасев бе изваден от игра след единоборство с Филип Кръстев, при което крилото на Славия получи огромна рана на главата и трябваше да бъде превързан, а по-късно и зашит. Така Тасев остава под въпрос за мача с Локо Пловдив, тъй като раната му е много дълбока. След дуела халфът на Левски е влезнал в съблекалнята на домакините, с цел да се извини още един път на крилото на " белите ". 

Ахмед Ахмедов последва Тасев, откакто получи пострадване в региона на таза. Все още не е ясна точната травма на Ахмедов, който през днешния ден, както и останалите с контузии, не е провел подготовка със съотборниците си. 

В 68-ата минута от игра трябваше да излезе и Ертан Томбак. Защитникът на " белите " е със строшен лакът и ще би трябвало да носи гипс най-малко 30 дни. Негов заместител в дуела против пловдивчани се чака да е Христо Попадийн. 

Централният защитник Венцислав Керчев пък е със подозрения за фрактура на два от пръстите на ръката. 

От треньорския щаб на Славия се надяват контузените по-бързо да се върнат в игра с оглед не изключително дългата аварийна пейка, с която разполагат. 

Двубоят Локомотив Пловдив - Славия е в понеделник. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР