След най-големия бой в кариерата си в UFC 229, шампионът

...
След най-големия бой в кариерата си в UFC 229, шампионът
Коментари Харесай

Легендарен боец може да е следващият съперник на Хабиб

След най-големия пердах в кариерата си в UFC 229, първенецът на UFC Хабиб Нурмагомедов наподобява е податлив да продължи наклонността и да взе участие единствено в изкючително огромни мачове, които са на същото равнище.

Нурмагомедов постоянно е имал за цел да подхваща крайни провокации в своята кариера и в никакъв случай не е показвал боязън. Едно предизвикателство, което той желае да поеме, е да се бие с може би най-великия войник за всички времена, някогашният първенец на UFC Джорж Сен-Пиер.

Въпреки че сега най-сериозните кандидати за купата на Хабиб са Тони Фъргюсън и Дъстин Поарие наподобява, че UFC приготвя идващия мач на дегестанеца да бъде против Сен-Пиер.

В обществените медии към този момент изтече информация, че се работи по организирането на багра сред Хабиб Нурмагомедов и Джорж Сен-Пиер.

Tony who? https://t.co/38jgSRB2OK
— Ali Abdelaziz (@AliAbdelaziz00) 29 октомври 2018 година Понастоящем не са известни други детайлности, само че е съвсем несъмнено, че Хабиб няма да се бие в идващия си дуел против Тони Фъргюсън.

You’re a good guy and you deserve a big fight. You should fight conor or Nate or Gaethje or gsp I’m a big fan and love watching you fight but you’re one of the easiest fights in the top 5 stylistically for the eagle https://t.co/Zqe2acgU7z
— Ali Abdelaziz (@AliAbdelaziz00) 29 октомври 2018 година
Бившият първенец на UFC в междинна категория Джорж Сен-Пиер, който властваше дълги години и в полусредна категория, се отдръпна от света на смесените бойни изкуства през предишния декември, откакто беше диагностициран със стомашната болест - колит.

Сен-Пиер не се е бил от ноември 2017 година, когато победи Майкъл Биспинг. Месец по-късно той оваканти купата.

KHABIB vs. GSP in the works. This is all that is known at the moment.
— MMA TEAM DAGESTAN (@MMATeamDagestan) 29 октомври 2018 г.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР