След напускането на кралския двор, принц Хари и Меган Маркъл

...
След напускането на кралския двор, принц Хари и Меган Маркъл
Коментари Харесай

Пореден нож в гърба - защо всички странят от Хари и Меган

След напускането на кралския двор, принц Хари и Меган Маркъл накараха всички да приказват за тях поради изявлението, което дадоха пред Опра Уинфри. В него те направиха самопризнания, които изправиха кралския двор на нокти, най-много поради обвиняванията в расизъм и тормоз, ориентиран към херцогинята на Съсекс. Но две години по-късно обстановката е много по-различна.
 Принц Хари, Меган Маркъл и обмислят ли да се реалокират в Малибу
Готвят ли се за смяна Хари и Меган

Двойката сигурно се нуждае от нещо такова

Когато се реалокира зад Океана, някогашната кралска двойка беше обградена от свои звездни другари, които им оказаха помощ за акомодацията с новия им живот. След това обаче репутацията им претърпя редица удари, за доста от които сами са си отговорни, и околните до тях хора започнаха последователно да оредяват.

Оказва се, че даже Опра Уинфри, на която те се довериха за първото си изявление след Мегзит, е останала разочарована от дейностите им и избира да не са близкото й обграждане. Доказателство за това е фактът, че тв водещата не е изпратила на принц Хари и покана за тържеството по случай рождения си ден в края на януари.
 Снимка 627655

Купонът бе проведен от козметичната компания Anastasia Beverly Hills, която отпразнува и своята 25-та годишнина дружно с персоналния празник на Уинфри. А събитието бе почетено от десетки известни персони, измежду които Ким Кардашиян, Дженифър Лопес, Приянка Чопра, Шарън Стоун и много други. Отсъствието на някогашните херцог и херцогиня на Съсекс може би е изненадало мнозина, а други са били щастливи, че двойката не е измежду тях.

Според източници, представени от Metro, известните персони, които до неотдавна можехме да забележим в едно обграждане с принц Хари и Меган Маркъл, от ден на ден ги заобикалят. И аргументите за това са две. Първо - не желаят да рискуват връзките си с кралския двор и най-много с принц Уилям и Кейт Мидълтън.
 Снимка 611663

Все отново принцът и принцесата на Уелс са най-дейните членове на кралското семейство и в случай че могат да разчитат на тяхната поддръжка за премиерата на нов филм или зрелище да вземем за пример, това им е по-важно, в сравнение с да са си приятелки с отцепниците.
 Принц Хари и Меган Маркъл получиха отвод от Джо и Джил Байдън - на чия страна е Първото семейство на Съединени американски щати
Отказ след отвод - Хари и Меган подценени за следващ път от семейство Байдън

Напълно преднамерено отношение

Второ - тормозят се след време принц Хари и Меган Маркъл да не разкрият обществено нещата, които вероятно ще им споделят, единствено и единствено да завоюват пари и популярност. Очевидно и Опра Уинфри има едно мислено, и макар огромния рейтинг, който реализира с помощта на някогашната кралска двойка, в този момент избира да стои настрана от свадите, които непроменяемо ги преследват, пише Mirror.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР