След нахлуването в Украйна, чеченският лидер Рамзан Кадиров е най-фанатичният

...
След нахлуването в Украйна, чеченският лидер Рамзан Кадиров е най-фанатичният
Коментари Харесай

Кадиров е бесен на Путин, заплаши ръководството на Кремъл

След нахлуването в Украйна, чеченският водач Рамзан Кадиров е най-фанатичният покровител на Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През. Той всекидневно разпространяваше военна агитация, кълнеше се във честност на шефа на Кремъл - Путин, и съобщаваше за нови триумфи.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 6928
Тъй като украинската войска сполучливо предприе зрелищна контраатака, Кадиров написа в детайли аудиообръщение към своите поддръжници и насочи съществени обвинявания към управлението на Кремъл.

Аз не съм пълководец като Министерството на защитата. Но бяха позволени неточности, стартира монолога си Кадиров с подигравателен нюанс.

,,За това, че се отхвърляме от градовете, не мога да упреквам никого, само че не разбирам каква тактика тук е създало Министерството на защитата на Руската федерация``, допълва Кадиров, изброявайки цяла поредност от градове, които руснаците дадоха на украинците без пердах.

,,Ситуацията е забавна. Дори бих споделил, че обстановката е напряко невероятна``, акцентира Кадиров

И стига още по-далеч, като насочва открита опасност към управлението на Кремъл, пише германският " Билд ".

Ако тактиката на специфичните интервенции не бъде изменена през днешния ден и на следващия ден, тогава ще бъда заставен да се обърна към управлението на Министерството на защитата и Държавното управление и да им обясня обстановката, която действително доминира на място, споделя Кадиров, представен от Bulgaria ON AIR.

С това Кадиров освен заплашва с последици персонално Путин, а също по този начин загатва, че висшият пълководец не е осведомен за военната обстановка в Украйна.

Факт е, че през последните няколко дни украинците съумяха да си върнат към 3000 квадратни километра и да прогонят руснаците от десетки градове. Тъй като съветските войски бягат небрежно, те оставят огромни количества муниции и тежко съоръжение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР