След над шест годишно отсъствие Пловдив отново ще бъде домакин

...
След над шест годишно отсъствие Пловдив отново ще бъде домакин
Коментари Харесай

Кикбоксът се завръща в Пловдив благодарение на Bultras Fight Club

След над шест годишно неявяване Пловдив още веднъж ще бъде хазаин на огромен шампионат по кикбокс. Благодарение на един от най-новите клубове в страната Bultras Fight Club , който провежда Държавно състезание по кикбокс в жанр К1 и шампионат по кикбокс за деца жанр лоук кик от 10 до 12 декември в зала " Сила ".

Bultras Fight Club е на година и половина, клубът беше основан на 1 февруари 2020г., само че б ързо се трансформира в един от водещите бойни клубове в България . В клуба упражняват над 100 члена, а настоящите състезатели са над 30.

За една година и половина клубът е взел присъединяване във всичките държавни шампионати и интернационалните шампионати в България досега единадесет от бойците му са спечелили повече от 60 медала.

Състезателите на Bultras Fight Club постоянно са в тройката на републиканските и интернационалните шампионати , в които вземат участие, а клубът постоянно е в топ 3 на отборното класиране.

Основатели на клуба са Цветан Петров и Красимир Марински. В треньорската им активност и в организацията им оказват помощ Христо Колев и Стойчо Марински.



Тази година е и първата цялостна спортна година за клуба (през предишния сезон доста надпревари отпаднаха поради коронавируса). През тази година състезатели на клуба участваха на шампионати във Варна, Каварна, Пазарджик, Козлодуй, Шумен. Бойци на Bultras Fight Club участваха и на Мax Fight .

Тренировките се организират в боксовата зала на Ботев Пловдив на бул. " Източен " 10.

Държавното състезание по кикбокс ще бъде и първото съревнование, което се провежда от клуба . То ще бъде и последно съревнование за тази година.

Българската федерация по кикбокс гласоподава съществено доверие на пловдивския клуб с даването на последното съревнование за годината, което в началото трябваше да се организира в Бургас.

Bultras Fight Club ще направи сериозна организация за шампионата и от клуба желаят да създадат съвършено съревнование.

Очаквайте скоро и цялостна информация за шампионата.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР