След над 20 дни протести, вече пролича – няма единна

...
След над 20 дни протести, вече пролича – няма единна
Коментари Харесай

Как да стане с протестите – интелигентно или тъпанарски?

След над 20 дни митинги, към този момент пролича – няма единна организация по какъв начин да бъде най-добре изразено гражданското неодобрение.
Досега единствено един път се появи информация за " общ щаб " – с самодейност " Правосъдие за всеки " и гражданско придвижване " Боец ", само че не и единодушие от така наречен " Отровно трио " да се причисли. И разногласията какво следва да се прави като форма на митинг се разгоряха. Еманация е обява във Фейсбук на Асен Генов, който от дълго време е с репутацията на бунещ духовете – ПОДРОБНОСТИ ТУК!
Ще бъда къс – няма ли кардинално обединяване сред всички детайли, които излизат на напред във времето като уредници на митинга, няма да стане! Няма да стане и в случай че тези хора не се изслушват и не мислят какво се случва, когато правят едно или друго.
Сега се случва следното – когато митингите прекомерно доста почват да вредят на всекидневието на доста хора, тогава почват да губят поддръжка стремително. От това печелят единствено хората на власт – неслучайно обществено Бойко Борисов излиза с типичния си умолително-благ звук и кара на струната " в случай че щете подпалете вила " Секвоя ", единствено не блокирайте кръстовища да пречите на хората ". Прост и ефикасен пиар, който не го прави по-харесван, само че концентрира негативизъм върху тези, които почват да пречат на персоналното пространство на други. Такива същества сме хората – персоналното ни пространство е преди всичко, има цяла просвета за проучване на това, логика на психиката се назовава!
Запис след запис, които излизат с глас, наподобяващ на този на Бойко Борисов, добре рисува картината на властта сега и какъв брой е гнило. Но държанието на улицата на някои хора затъмнява доста мощно тази картина и се връщаме към познатото статукво – това е моето мнение!
Така че – към всички, които се мъчат да ескалират нещата. Имате два изхода – или сядате дружно, решавате да се подчинявате на общи правила абсолютно, когато рисувате тактика на митингите, или почвате да се вършиме на партизани и да вдигате гражданска война. Само че за второто не ви стиска – минаха към този момент 21 дни, не виждам да сте завладяли нищо, дори една мандра! А да вгорчавате живота на елементарни хора, които са избрали да не отидат на улицата, само че доста от тях поддържат настояванията за оставка на Бойко Борисов и Иван Гешев, единствено налива вода в мелницата на тези, на които желаете оставката! Щом желаете да повлияете по-силно на Бойко Борисов и Иван Гешев, измислете по какъв начин – нали претендирате да не я карате на вълна " простак "?! Можете да почерпите опит от " Изкуството на войната " – като сте се хванали на хорото, играйте, другояче - оставка!
п.п. Има и още един, който оказва помощ на митингите - Емил Димитров-Ревизоро. Неговото мрънкане и жалене по всевъзможни малките екрани какъв брой му е сложен животът е извънредно вдъхновяващо да излезеш на улицата - той, благият, седи на поста си, тъй като трябвало някой да изпълни язовирите. Няма да запитвам по какъв начин тъкмо ги цялостни, че се сещам единствено за един метод отвън дъжд, когато някой човек реши да цялостни нещо!
Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР