След мои сигнали е арестуван кметът на Стамболийски, подавал съм

...
След мои сигнали е арестуван кметът на Стамболийски, подавал съм
Коментари Харесай

Депутат от „Възраждане”: Аз подадох сигнала срещу кмета на Стамболийски

След мои сигнали е задържан кметът на Стамболийски, подавал съм десетки такива за вероятни нарушавания. Това съобщи депутатът от „ Възраждане ” Стоян Таслаков по време на брифинг. Както съобщихме спецакцията в Стамболийски започва тази заран, като бяха претърсени няколко адреса, в това число и общината, а Георги Мараджиев бе разпитван в полицейското ръководство.  От полицията оповестиха, че става въпрос за сигнал за машинация с евросредства, а  градоначалникът дефинира протичащото се като предизборно заплашване.
Прочетете още
" Една компания получава множеството публични поръчки в Община Стамболийски, вижда се по какъв начин и в цените, заложени в материали, има по два, три пъти завишаване от пазарната себестойност. Става дума за компания " Професионал-777 ". Тази компания няма никаква история и опит, до колкото съм виждал в комерсиалния указател. Дейността на компанията е монтаж на климатици, а в същото време строи и хотели ”, съобщи още Таслаков.

" ГЕРБ излязоха да пазят неговият регионален шеф, аз ги поучавам да видят всички публични поръчки, свързани с тази компания. Преди няколко седмици получих недоволство от хора, върху които се оказва напън. Знаете ли, че когато напишеш нещо в обществените мрежи, което не се хареса на кмета, той задейства инспекции в данъчните, вижда се какви парцели имат околните на тези хора, т.е. има безспорен, систематичен тормоз, който от години се случва в Стамболийски. Десетки са застрашените от гербаджийския кмет Мараджиев. Интересно е за какво прокуратурата не е подхванала дейности ", сподели още Таслаков.

" Мараджиев взима назаем строителни материали, дължи към сметището в Пловдив пари, към кредитори общината има дълг от 7 млн. лева и се желаят още 7 млн. лева в случай, че Стамболийски е едно от най-бедните обитаеми места. Нека от ГЕРБ да кажат по какъв начин със заплата единствено, той се е сдобил с толкоз доста парцели и такава скъпа кола ”, попита депутатът от " Възраждане " и добави, че в този момент митингите в Стамболийски, проведени в поддръжка на Георги Мараджиев, са направени от хора, работещи в общината, т.е. " това са негови хора ".

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР