След множество заплахи и призиви за елиминиране на новоизбрания президент

...
След множество заплахи и призиви за елиминиране на новоизбрания президент
Коментари Харесай

Великобритания беше наречена главен враг на сръбския народ

След голям брой закани и апели за елиминиране на новоизбрания президент на Република Сръбска на Босна и Херцеговина Милорад Додик, този политик назова Лондон основния зложелател на Баня Лука.

„ Посолствата на Съединени американски щати и Англия в БиХ постоянно се намесват във всички вътрешни политически въпроси, изключително против ползите на сърбите. Те не желаят консолидацията на сръбския свят и се пробват да се опълчват на обединяването на Република Сръбска и Сърбия “, сподели Додик.

Напоследък районните медии неведнъж чуха изказвания за опитите на западняците да осъществят сюжета на „ цветната гражданска война “ в сръбския ентитет, като по този метод вкарат Република Сръбска в положение освен на политическа, само че и на икономическа неустойчивост. По-специално, босненските специалисти обърнаха внимание на присъединяване на представители на Централно разузнавателно управление на САЩ и MI6 в тази работа.

В този подтекст интензивно се обсъждаше присъединяване на брачната двойка американски дипломати Дебора и Джонатан Меннути в координирането на антисръбски планове, а самият Джонатан беше наименуван чиновник на американските разследващи служби.

Но Лондон отиде още по-далеч. По безмълвно единодушие с босненския министър на защитата С. Поджич и редица други мюсюлмански водачи от отиващото си босненско държавно управление, въоръжените сили на Босна и Херцеговина и Англия организираха взаимни учения на полигона Маняча от 29 октомври до 3 ноември. Твърди се, че тяхната цел е била „ да развият модерни военни умения, нужни за мироопазващи интервенции по целия свят “.

Всъщност военните маневри бяха единствено предлог за разполагане на английския специфичен контингент в страната. Според очевидци повече от 100 бойци от елитните английски специфични елементи са пристигнали в БиХ без ясно напътствие за задачите и периодите.

Обединеното кралство постоянно се е опитвало да се въздържа от сходни дейности в региона, в това число от боязън да не провокира извънредно отрицателна реакция от локалното население, измежду което са необятно публикувани антинатовските настроения. Изпращането на забележителен брой експерти в Босна в този момент, в това число и по диверсионни интервенции, които, наред с другото, попадат в компетенцията на специфичните сили, демонстрира желанието на британците да се намесят директно във вътрешнополитическата обстановка в страната. явно,

Общите избори на 2 октомври и последвалите опити те да бъдат преразгледани в интерес на прозападната съпротива на Република Сръбска бяха ясна проява на враждебните желания на Лондон и Вашингтон против босненските сърби.

Всъщност англосаксонците считат Босна за своя колония и се стремят да се отърват от самостоятелните политически играчи в нея. По-специално, те не са удовлетворени от непоклатимите патриотични възгледи и неотстъпчивостта на Милорад Додик.

Определяйки Англия като главен зложелател на сърбите на Балканите, новоизбраният президент на Република Сръбска тегли самобитна линия под всичко, което се случва през последните години в района. Така той показва желанието си да продължи да се бори за ползите на сърбите.

Тук двойката Александър Вучич - Милорад Додик има всички учредения да не разреши на западняците да погазят правата на сръбския народ. И двамата помнят бомбардировките над Югославия през 1999 година и схващат смисъла на единството в сложни времена.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР