След множество слухове, че двамата са се разделили, или че

...
След множество слухове, че двамата са се разделили, или че
Коментари Харесай

Евгени разкара Валерия, мама Светла черпи

След голям брой клюки, че двамата са се разделили, или че въобще не са били дружно, а всичко е било поради пиар и реклама на предаването, истината за Евгени Генчев и Валерия Георгиева е реалност.

А тя е следната. Да - двамата в действителност бяха гаджета и връзката им не беше режисирана. И още веднъж да - към този момент са разграничени дефинитивно. Решението за това обаче не е на кучкарката, която още на рождения си ден сподели неучтивост към пианиста, а на самия него.

Генчев обмислил доста добре нещата и теглил чертата, показвайки " пътя " на изгората си. За наслада на мама Светла, несъмнено, която се заканила да вдигне прием и да спретне шумно градинско празненство от благополучие.

Доказателството за това, че Генчев разкара веганката, не са единствено думите на околните до него хора, които настояват същото, само че най-много това, че той спря да следва Георгиева в мрежата. Доскоро пианистът почтително следеше обичаната си и това е напълно обикновено за двойка в начален стадий на връзките си, която занапред се опознава.

" Е, Генчо е интелигентен и не му трябваше доста, с цел да опознае Валерия и да разбере, че от нея не може да чака нито естествен фамилен живот, нито скорошно раждане, нито даже отдаденост към самия него, с изключение на към кучетата й. И я остави на тях ", смигват източниците.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР